تملک واحدهای تاریخی و تشکیل کارگروه زیرساخت‌ها آغاز مسیر تحول گردشگری استان است

یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، از دستورات ویژه وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای توسعه گردشگری استان خبر داد و گفت: با تشکیل کارگروه زیرساخت‌ها و تملک واحدهای تاریخی، مسیر تحول گردشگری در استان هموار خواهد شد.

یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار میراث‌آریا با اشاره به بازدید وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از مجموعه تاریخی بلادشاپور، اظهار داشت: دکتر صالحی‌امیری دستورات مشخص و راهگشایی صادر کرده‌اند که بر اساس آن، کارگروه زیرساخت‌های گردشگری استان به سرعت تشکیل می‌شود تا پروژه‌های نیمه‌تمام، با اولویت‌بندی هوشمند و تأمین اعتبار، به بهره‌برداری برسند.

رحمانی افزود: بی‌تردید سفر وزیر، فرصتی طلایی برای توسعه گردشگری و رونق اقتصادی استان فراهم خواهد کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به اهمیت محوطه تاریخی بلادشاپور اشاره کرد و گفت: این اثر تاریخی تنها اثر استان در فهرست میراث جهانی یونسکو است و زمانی شهری کامل و بزرگ با ۳۴۰ واحد مسکونی و تاریخی بوده است. حفاظت و احیای این مجموعه، نقشی کلیدی در معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان دارد.

او با اشاره به اقدامات گذشته برای ساماندهی بافت تاریخی افزود: تا امروز ۱۶۰ واحد تعیین تکلیف شده و برنامه‌ریزی شده است که از ۱۸۰ واحد باقی‌مانده، حداقل ۹۰ واحد در دو سال آینده تملک شود. این تملک شامل زمین و ساختمان‌های دارای ارزش تاریخی خواهد بود.

رحمانی در تشریح اولویت‌ها بیان کرد: ۲۸ واحد در اولویت نخست قرار دارند و برای ۱۴ واحد دیگر، روش تهاتر زمین در دستور کار است که مراحل آن به‌سرعت در حال نهایی شدن است. برآورد اعتبار اولیه برای تملک این ۲۸ واحد، ۵۶ میلیارد تومان است و وزیر قول داده‌اند که برای تأمین اعتبار، حمایت همه‌جانبه انجام خواهد شد.

وی همچنین اعلام کرد: موضوع در شورای اداری شهرستان بررسی شده و به‌زودی کارگروه ویژه‌ای در تهران با حضور مالکان، مسئولان میراث فرهنگی و نماینده مردم برگزار خواهد شد تا برنامه‌های اجرایی به شکل کامل پیاده‌سازی شود.

استاندار در پایان گفت: بازدید وزیر از مجموعه بین‌المللی بلادشاپور نشانه اهمیت بالای این اثر و عزم جدی دولت برای حمایت از گردشگری استان است. ما مصمم هستیم با همکاری دولت، این گنجینه ملی را به جایگاه واقعی خود در گردشگری ایران بازگردانیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404071301310
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha